July 30 - August 5

from by Har$

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €0.70 EUR  or more

     

about

Vincennes (3), Paris, Vincennes (3)

lyrics

« De jongens pakten me vast en kiepten me achterover in het gras. Ik wist nog niet hoe ze heetten. De lange ging op zijn knieën achter mijn hoofd zitten en hield mijn armen vast. De korte zette zich aan mijn voeten en duwde mijn benen tegen de grond.
Het meisje met het emmertje heette Agrafena. Zij was ietsje jonger dan ik, toen net dertien misschien. Agrafena zette haar benen over me heen, als een tunneltje, en priemde de hakken van haar suède laarsjes in mijn zij. Toen zakte ze door haar knieën en ging op mijn buik zitten. Ze wipte op en neer. ‘Wil je met ons meedoen, dan moet je kunnen vissen,’ zei ze. ‘En wie wil kunnen vissen, die moet ook kunnen wurmen.’ Ze keek heel zakelijk. Daarom leek het wel logisch. Het emmertje zette ze op mijn borst. Ze roerde er met haar vingers in, en haalde een traag kronkelende regenworm tevoorschijn. Het dier was ongeveer tien centimeter lang en bijna zo dik als een potlood. De worm glom van het slijm en had een blauwige glans.
‘Hap!’ zie Agrafena, terwijl ze het ding tussen duim en wijsvinger boven mijn mond heen en weer wiegde. Ik klemde mijn kaken op elkaar en schudde van neen.
‘Hap!’ zie Agrafena weer. Ik wou niet.
Daarop graaide ze met haar vrije hand achter haar rug tussen mijn benen. Toen ze had gevonden wat ze zocht, kneep ze, zo hard als ze maar kon. Mijn mond schoot open voor een gil van pijn en Agrafena liet de worm los.
Die viel in het gat.
Hij gleed langs mijn tong naar mijn keel.
Ik slikte.
Toen was het voorbij.
Je proefde er niks van. »

credits

from Seventy Seconds, released April 20, 2018

license

all rights reserved

tags

about

soundblog

"iftheskywastornleasttheredbesomenoise" (Yi Sang)

contact / help

Contact soundblog

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Seventy Seconds, you may also like: