We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

April 2 - 8

from Seventy Seconds by Har$

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €0.70 EUR  or more

     

about

Brussels

lyrics

« Toen ik deze week op een ochtend wat vroeger dan anders de deur uit ging om vers brood te halen, stond er een dame midden op de stoep, met in haar armen een bruinleren aktetas. Ze murmelde. Haar ogen waren wijd open. Haar lippen die gingen heel snel op en neer. Ik moest eromheen.
Ze droeg zwarte schoentjes, was een jaar of veertig, hooguit vijftig. Om haar schouders hingen een middellange jas en een sjaal van dunne zijde. Ze had lak op haar nagels, een donkere ooglijn, en op de wangen een laagje mascara. Om dat alles heen warrelden vlaagjes parfum.
Bij bakkerij Emek was ik de enige niet. Ik stond in de rij en luisterde naar het gekwebbel van de klanten, in overwegend oosterse talen; naar het geritsel van zakken en papiertjes; naar het gerinkel van kleingeld, dat met allerlei maten en vormen van brood in rap tempo over de toonbank ging. Toen ik wat later terug naar huis liep, was die vreemde dame nergens meer te bekennen. Maar bovenop de verdeelkast bij het hek van de school stond een bruinleren aktetas.
Ik pakte de tas, en deed hem open.
Er zat bijna niks in, alleen een exemplaar van ‘De Wachttoren’. Op het omslag stond een bijgekleurde foto van een jonge vrouw die angstig in een onbepaalde richting keek. Uit een dreigend donkere hemel lichtten in de verte donder en bliksem. Haar blonde krullen wapperden, en in dikke witte letters stond geschreven: ‘De Openbaring. Haar Grootste Climax Is Nabij!’
Het was een heel mooie tas. »

credits

from Seventy Seconds, released April 20, 2018

license

all rights reserved

tags

about

soundblog

.«iftheskywastornleasttheredbesomenoise» (Yi Sang / 이 상)

contact / help

Contact soundblog

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like soundblog, you may also like: